Karriär

Karriär

Spoltec är ett innovativt företag där vår kunskap och våra medarbetare är vår största styrka. Det är därför vi arbetar hårt för att skapa en stödjande och samarbetsmiljö där alla kan känna sig bekväma med att dela sina idéer och arbeta tillsammans för att uppnå gemensamma mål.

Att jobba på Spoltec Södra AB

Spoltec är ett företag som alltid strävar efter att bli bättre. Vi letar ständigt efter sätt att förbättra våra processer och produkter. Detta engagemang för ständiga förbättringar gör att vi alltid letar efter duktiga, motiverade medarbetare som kan hjälpa oss att nå nya nivåer av framgång.

Om du letar efter ett företag där du verkligen kan göra skillnad, då är Spoltec rätt val för dig. Vi erbjuder våra medarbetare möjligheten att ta ansvar och bidra till företagets framgång. 

Vår verksamhet präglas av ordning och reda och vi förväntar oss att våra medarbetare alltid gör sitt bästa. I gengäld erbjuder vi en stödjande miljö där du kan växa och utveckla dina färdigheter.

Kvalitetskontroll är en av de viktigaste aspekterna av vår verksamhet på Spoltec. Vi är stolta över att alltid göra det rätt första gången, och det börjar med våra teammedlemmar. Det är varje anställds ansvar att dubbelkolla sitt arbete och upptäcka eventuella fel innan de lämnar vår anläggning. 

Denna uppmärksamhet på detaljer säkerställer att våra kunder alltid är nöjda med sina beställningar.

Vi vet att våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi är engagerade i att investera i deras utveckling. Vi erbjuder utbildnings- och utvecklingsmöjligheter så att du ständigt kan förbättra dina färdigheter och kunskaper. 

Förutom kvalitetskontroll är ständiga förbättringar också avgörande för vårt företags framgång. Vi uppmuntrar alla anställda att tänka på hur vi kan arbeta mer effektivt och ändamålsenligt. Genom att kontinuerligt förbättra våra metoder kan vi säkerställa att Spoltec förblir ledande i vår bransch.

Spoltec är en bra arbetsplats eftersom vi ständigt strävar efter att förbättra oss.

På Spoltec ger vi därför alla våra medarbetare möjlighet att kompetensutvecklas utifrån sina egna förutsättningar och företagets behov och mål. Vi är noga med att alltid låta oss inspireras av andra människor, företag och organisationer. 

Om du letar efter en utmanande och stimulerande arbetsmiljö, då är Spoltec rätt val för dig!

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter erfarna och kunniga personer som vi kan välkomna till oss.
Även om du saknar erfarenhet men är nyfiken på branschen så är du välkommen att kontakta oss.
Är vi rätt för varandra så lär vi dig det du behöver kunna.

Har ni ett pågående avloppsproblem eller vill ni börja arbeta förebyggande?

Vi hjälper er! Kontakta Spoltec idag.