Akut hjälp

Hjälplinje för dig som är i behov av akut hjälp.

040-47 40 12

Klicka på knappen för att ringa.

Våra spoltjänster med jour 24/7 365 dagar om året

Avloppsproblem? Vi löser dem åt Dig!

Vi på Spoltec Södra AB är vi stolta över att kunna erbjuda våra spoltjänster 24/7, 365 dagar om året. Oavsett vilken typ av avloppsproblem du har så finns vi där för att lösa det åt dig. Vi vet att det kan vara jobbigt att hantera avlopp, varför vi strävar efter att göra processen så enkel och stressfri som möjligt.

Avloppsproblem kan vara ett riktigt krångel, men på Spoltec finns vi här för att hjälpa dig. Vi har många års erfarenhet av att hantera alla typer av avloppsproblem och vi får dina avlopp att rinna igen på nolltid. Vi förstår att du inte har tid att ta itu med avloppsproblem, så vi tillhandahåller snabb och professionell service till ett rimligt pris. 

Vi erbjuder kvalificerad problemlösning inom bl.a. följande områden:

  • Underhållsspolning
  • Villaspolning med 1 års garanti
  • Akuta spolningsuppdrag
  • Tömning, renspolning, byte & besiktning av oljeavskiljare
  • Provtagning av vatten (vi är certifierade provtagare)
  • Rörinspektion & filmning av rörsystem
  • Rotskärning
  • Relining

 

Akut hjälp

Varför ni ska välja oss

Våra spoltjänster är utformade för att snabbt och effektivt lösa alla avloppsproblem du kan ha. Vi har också ett team av erfarna och certifierade proffs som mer än gärna svarar på alla frågor du kan ha.

Det finns många anledningar till varför du bör välja Spoltec för dina spolningsbehov. Vi finns tillgängliga 24/7, 365 dagar om året, så du kan vara säker på att vi finns där när du behöver oss. Vi använder också endast den senaste tekniken och den senaste utrustningen så att du kan vara säker på kvaliteten på vårt arbete.

Kontakta oss idag för akut och snabb hjälp. Låt oss ta hand om dina avloppsproblem för gott! 

A man pulling a hose

Undvik obehagliga överraskningar

Teckna ett serviceavtal idag

Ett serviceavtal är till för dig som vill kunna planera dina avloppskostnader. Avtalet är helt anpassat efter förutsättningarna i ditt avloppssystem och baseras på en fast månadskostnad under avtalstiden.

Läs mer om serviceavtal

Har ni ett pågående avloppsproblem eller vill ni börja arbeta förebyggande?

Vi hjälper er! Kontakta Spoltec idag.